EETHUIS MILAS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Milas. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:12 Helaas was de kip kebab niet lekker vandaag. Het was niet goed gebakken en erg veel vet tussen het vlees. Echt niet smakelijk.
29 jan 2023 om 18:57 Was niet mijnnbestelling.. Niet te eten.. Was mijn errste en laatste keer
24 jan 2023 om 0:08 Verkeerd geleverd. Had Gorgonzola besteld maar kreeg bolognese. Zat dus gehakt tussen terwijl ik geen gehakt eet. Kon het ook weggooien.
7 jan 2023 om 20:26 Absoluut lekker gegeten. Tot de volgende keer
27 dec 2022 om 10:52 We hadden kunefe en pasta besteld maar hoe de kunefe aankwam kan je niet zeggen dat het een kunefe is. Was heel droog. Pasta was ook niet echt wauw de zeevruchten waren heel zuur. En voor dat hebben we langer dan 1 uur moeten wachten.
1 dec 2022 om 17:06 We hadden pizza en pasta besteld. We hadden gevraagd voor vegetarische pasta (allergisch aan vlees) en helaas kregen we vlees. Alle pasta kunnen weggooien.
21 nov 2022 om 21:53 Was lekker en warm Tevreden
12 nov 2022 om 23:35 Hot chicken schotel was echt goor! Kip smaakte naar parfum heb t uitgespuugd! Eerste keer en laatste keer bij jullie.
7 nov 2022 om 21:57 1,5uur gewacht (druk) Kebab smaakte helemaal niet naar kebab. Vlees was te dik en saus niet eens te proeven Pasta carbonara gevraagd met spaghetti! En penne in de plaats gekregen. Ik bestel hier helaas nooit meer.
30 jul 2022 om 23:48 Snelle levering, lekker eten.
23 jul 2022 om 12:10 Het eten was 15 minuten te laat, het eten was oké de scampi’s waren geen scampi’s, de spaghetti carbonara viel mee had alleen een broccoli smaak.
13 jul 2022 om 21:36 Verkeerde bestelling En toen ik dit melde heeft het restaurant de telefoon afgelegd….. niet bestellen